Wij verenigen ondernemers zodat u profiteert van collectiviteitskorting Verzekering

Door diverse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te verenigen zijn wij in staat om afspraken te maken met verschillende verzekeraars.

Zo behalen wij voor ondernemers in diverse branches een groot inkoopvoordeel. Dit voordeel zit in de dekking, deze is zéér uigebreid, tegen een scherpe premie.

Wij hebben verzekeringspakketten voor diverse branches zoals Horeca, Bakkers, Pleziervaartuigen, en VVE’s. Onze klanten bestaan uit kleine en grote horeca ondernemers, bakkers en bakkerijen, verenigingen van eigenaren en ondernemingen in de pleziervaartuigen industrie (onder andere: scheepsbouwers, jachtschilders, jachthavens, verhuurders en winterstallingen).

Daarnaast kunt u profiteren van het “MKB bedrijfsautocollectief”. Hierin verenigen wij ondernemers en ZZP-ers met minimaal één bedrijfsauto. Door al deze ondernemers, van uiteenlopende branches, te verenigen ontstaat er een groot collectief. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe premies aanbieden, met de meest uitgebreide voorwaarden.

ONZE COLLECTIVITEITEN


De branches waarvoor wij collectiviteit verzekeringen aanbieden:

Bakkers Collectief
BakkersCollectief
Horeca Collectief
HorecaCollectief
Vloot Collectief
VlootCollectief
VVE Collectief
VVECollectief

Voordeel

Naast het voordeel in premie, wat kan oplopen tot wel 35%, maken wij ook afspraken over polisvoorwaarden. Zo zijn de voorwaarden voor het collectief beter dan de voorwaarden die maatschappijen voor individuele bedrijven hanteren zoals lagere eigen risico’s en betere nieuwwaarde regelingen.

Zo profiteert u als ondernemer samen met andere ondernemers en bedrijven van lagere premies en betere voorwaarden.

Nieuwsgierig?

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

 

  • Onafhankelijk
    Ontvang advies op maat voor uw onderneming
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen u voor
  • Compleet
    Al uw verzekeringen in één keer geregeld

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via