Over Ons

Collectiviteit voor ondernemers, door ondernemers.

Betere polisvoorwaarden en scherpere premies. Dat is ons doel.

Het MKB Verzekeringscollectief is een samenwerking van assurantiekantoren verspreid door Nederland. Deze kantoren hebben allemaal jarenlange ervaring in de zakelijke verzekeringen.

Door het gesprek aan te gaan met verschillende verzekeraars en door ondernemers, bedrijven en ZZP’ers te verenigen zijn wij in staat om diverse verzekeringen aan te bieden voor een scherp tarief en tegen de beste voorwaarden.

Samenwerkende kantoren

Door de samenwerking van diverse kantoren hebben we onze kennis gebundeld en ontstaat er een groter collectief van aangesloten bedrijven. Hierdoor hebben wij lagere premies en betere voorwaarden kunnen onderhandelen met diverse verzekeringsmaatschappijen.

Het MKB Verzekeringscollectief bestaat uit de volgende samenwerkende kantoren:
    • Kuindersma Verzekeringen
    • Theo Grandia Assurantiën
    • Meerwaerde Financieel Adviseurs
    • Van der Veen Financieel Advies

Er is dus altijd een adviseur bij u in de buurt die klaar staat om u te helpen bij vragen, bij het afsluiten van uw verzekeringen of wanneer u schade heeft.

• Onafhankelijk
    Wij werken met diverse verzekeraars. Ontvang altijd het beste advies
  • Eenvoudig
    Bereken direct uw premie. Wij regelen de opzegging
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen u voor

Sinds ik ben overgestapt naar het Gastvrij Verzekerd pakket betaal ik minder premie maar ben ik beter verzekerd. Door de persoonlijke aanpak en het advies op maat maak ik me geen zorgen meer over mijn verzekeringen.
P. de Boer

Meer weten of heeft u vragen?

Bent u benieuwd wat het MKB Verzekeringscollectief voor u kan betekenen? Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Onze medewerkers helpen u graag.